ProfilVision og målsætning

Vi hos Lausten & Co. er og vil gerne fremstå som en stærk servicepartner for vores kunder, på flere fagområder end rengøring. Vi ved at det både er tids og pengebesparende men også trygt at kunne ringe til os og vide at opgaven hvad end den måtte være, bliver løst af nøje udvalgte samarbejdspartnere med professionel baggrund.

Vi tror på at det er i kundens bedste interesse, at have én kontakt til flere fagområder end 5 forskellige kontaktpersoner, kort sagt vi samler trådende for kunden og gør kommunikationsvejen enklere.
 

Målsætning

Vi vil gerne indenfor en overskuelig periode, dække så mange serviceområder hos vore kunder som muligt, til konkurrencedygtige priser. Det er meningen at vore kunder skal kunne spare enten tid eller penge i denne proces og føle et engagement fra vores side.

Vores netværk af serviceudbydere på de forskellige fagområder skal hele tiden holdes ajour og udbygges i processen.

Vi vil med vores netværk af professionelle fagfolk, være de første kunden ringer til i forbindelse med en serviceopgave.

Essentials of Work Place and the Environment We Keeps

Conubia magna donec dis quis dapibus quisque tristique fames etiam viverra et fusce quis eu suspendisse turpis. A praesent nascetur lobortis
urna nisi a dictumst ac a a curae nascetur aliquam vehicula mattis mattis molestie sit ut.Hac in malesuada porttitor suspendisse non venenatis
vehicula eleifend a ullamcorper ut a cum suspendisse.

Vi er altid friske på nye opgaver

Kontakt os gerne, og vi vender tilbage hurtigst muligt.