lausten_logo_5

Lausten & Co

Aqua Cleaning

Aqua Cleaning (aggressivt vand) er den helt nye og mest effektive måde at vaske vinduer på. Som kunde får du ikke bare rene vinduer, men også rene vinduesrammer helt uden brug af sæbe som selvfølgelig også skåner miljøet, det er kun rent vand som er renset fuldstændig for kalk, rust osv. Kort sagt mere kvalitet for de samme penge.

Hvordan fungerer det?

Vi kommer ud til Jer med vores anlæg og kobler det direkte på vandhanen, vandet bliver derefter renset og løber igennem og op i en teleskopstang, videre ud til børsten forenden af stangen, vi vasker vinduerne som efter vasken tørrer klart og fint op ligesom efter regnvejr, der skal ikke tørres eller skrabes bagefter.
Efter flere gange og måske år med almindelig vinduespolering som vi kender det, bliver der opbygget en sæbefilm på ruderne og på rammerne, denne film skal væk. Det er som regel først 2. gang hvor der bliver vasket med Aqua Clean, at denne hinde er helt væk. Derfor kan det erfares at der ved første gang (måske) kan ses små pletter på ruderne, men dette er sæberester og ikke kalk.

Renere vinduer i længere tid!

Med Aqua Clean holder vinduerne sig rene i længere tid og det gør de pga. den film/hinde som før var på ruden er væk, en hinde som faktisk har en tendens til at holde på det skidt der passerer vinduerne.

Drop liften og spar på miljøet!

Fordelen ved Aqua Cleaning er mange og en af dem er at man kan spare liften væk som står en hel arbejdsdag og kører på diesel. Selvfølgelig er der begrænsninger det er klart, men vi kan klare mange opgaver og pt rækker vi 19 meter op, det er muligt at komme op til 23 meter hvis det er nødvendigt.

.

Butiksskilte og facadevask!

Giv dine skilte og facade en rengøring med Aqua Clean og få et flot resultat.
Ring til os allerede i dag og lav en aftale, så vi kan komme og vise hvad vi kan.